Followers

Wednesday, December 26, 2012

Homestay termurah di Sungai Petani dan dapatkan harga serendah rm290 untuk 3 malam.

Promosi....promosi..... rm100 sehari semalam.....

Promosi Bermula pada 15/1/2013 kepada yg berminat nak duduk sini boleh lah tempah awal2..sebelum terlambat...paling murah ni tau.......ooppss...hanya untuk muslim sahaja..

Assalamualaikum semua.....selepas sekian lama meninggalkan blog tak terjaga....skrg ni saya nak buat promosi termurah di sungai petani.... details ... di bawah ya......

  Okey....ni Master Bedroom....dengan design                   cadar bunga bunga....he..he..he...



yg ni plak gambar keseluruhan bilik...oopss..tak seluruh....gambar ni ja yg ada...ada air cond... boleh menyejukkan anda yg kepanasan.....



yg ni plak almari kat dalam master bedroom.....boleh la setakat nak masuk baju untuk sebulan menetap kat sini......

Yang ni plak bilik kat tingkat atas....kat sini takde air cond....ada kipas je.....bilik agak luas...boleh la setakat budak budak nak main main...golek golek.....yg ni...model ni anak saya...model hensem ni....
Okey....yang ni kat tingkat bawah....perabut memang tak ada...kalau satu bas nak bermalam pun boleh...luas seluas-luasnya....
Rumah ni Double storey...ada lagi satu bilik kat tingkat bawah...gambar dah hilang la plak...bilik air ada dua.....satu kat atas dan satu di bawah ( Washing machine disediakan di tingkat bawah)...kawasan kejiranan memang selamat...jiran semua baik baik....

Untuk tempahan boleh hubungi saya   PUAN ADIBAH .019-574 1617 dapatkan harga serendah rm290 untuk 3 malam...

LOKASI:BANDAR PUTERI JAYA
LOKASI YANG STRATEGIK :
-Hospital Metro-Hospital Pantai-Hospital Sultan Abdul Halim
- Berdekatan dengan Lebuhraya Utara Selatan
- Berdekatan dengan Taman Tema Air The Carnival
- Berdekatan dengan Plaza Tol Sungai Petani Selatan/Utara
- Berdekatan dengan institusi pendidikan seperti IKM,UiTM,Kolej 
Komuniti, Sekolah Menengah Sultan Muhamad Jiwa, SMK Teknik Sg Petani dan sebagainya.
- Berdekatan dengan tempat membeli belah seperti Tesco, Giant, Village Mall,KFC, Econsave dll
- Berdekatan dengan tempat-tempat pelancongan yang menarik seperti :
Muzium Arkeologi Lembah Bujang, Tanjung Dawai, Pantai Merdeka, Lubuk Tupah

7 comments:

  1. Nice blog... thanks for sharing with us..

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. cantik rumah..keep it up..blog pun cantik..

    ReplyDelete
  4. Mahukan homestay yang mudah parking. . .http://homestaysungaipetani1.blogspot.com/2013/07/homestay-sungai-petani-taman-delima.html?m=1

    ReplyDelete
  5. Cantik blog..share link ok ke?
    lawat ke website saya..more about homestay...


    tq,

    ReplyDelete
  6. wahhh cantik homestay awk,...
    shared link boleh
    reenhomestay.blogspot.com
    homestay sungai petani

    ReplyDelete
  7. salam ,,dekat tak dgn sg lalang jln persiaran aman,,

    ReplyDelete