Followers

Tuesday, April 15, 2014

AZWAN MENCURI DAN PENIPU (GROUP PENJUAL BUKU DARI JOHOR) HP NO 017 612 1950

ASSALAMUALAIKUM SEMUA.... Dah lama tak buat entry kat blog ni...Sebenarnya akak bermasalah dengan penyewa Homestay.HOMESTAY AKAK DI SUNGAI PETANI. PENJUAL BUKU DARI JOHOR.Azwan 017 612 1950 bertanggungjawab menyewa rumah selama sebulan pada bulan 3 (March).Diharap penyewa homestay lebih berhati hati kalau ada penyewa, penjual buku nak sewa homestay anda....selepas si penjual penjual buku ni keluar dari homestay,(PENJUAL BUKU MENGERJAKAN HAJI)....Homestay akak ni lintang pukang...cadar sampai 3 dah tak ada...1 selimut tebal pun dah tak ada...seterika (iron) baru beli...pun tak ada iron board baru beli rosak...sarung bantal semua habis p mana pun tak tau...depa buat balut buku kot... Mula mula contact dia, AZWAN cakap dia tak tau... "nanti saya check dengan budak" selepas tu dia mengaku budak budakjual buku tu ada ambil iron...nanti dia pulangkan....Selepas tu jiran ada hubungi akak dan inform byk barang yg yg dah tak ada... so akak tuntut gantirugi rm400 untuk membeli (1)cadar 3 set, (2)selimut tebal 1, (3)iron board 1, (4)Iron (seterika) 1. (4) Sarung bantal 4~6 helai . (5) Duit minyak kereta dan tol utk pergi balik dari perlis ke sungai petani. Si Azwan ni mula menipu...bilamana...dia kata boss dia tak mahu bayar...sebenarnya boss dia tak tahu pun...minta no boss dia pun tak berani nak bagi...dia cakap pula " boss saya cakap budak budak tak ambil pun semua barang tu. " semasa keluar saya sendiri kemas " ( bila time tak mau bayar mengaku pula dia sendiri kemas, mula mula cakap dia tak tau mengenai barang yang hilang dan nak check dengan budak......Penipuan bermula....... nanti bersambung lagi.... banyak lagi nak kena cerita...ada yg tak sempat nak cerita lagi...sebab kesuntukan masa...BERHATI HATI YA PEMILIK HOMESTAY

Monday, August 26, 2013

POKOK BONSAI LELONG DI PERLIS MURAH GILER.... KESINAI, JELITI....

As salam...kat bawah ni ada pokok Bonsai yang nak di lelong oleh owner dia... semua dia nak jual murah2....pokok ni katanya ada kat kawasan utara tanahair sahaja.... BONSAI KESINAI RM300
JELITI BALAK RM700
JELITI 1 RM300
JELITI 2 RM600
JELITI 3 RM700
JELITI 4 RM800
JELITI 5 RM800
JELITI SIAM RM100
KEMUNING 1 RM150
KEMUNING 2 RM7OO TINGGI 3KAKI ++

Wednesday, December 26, 2012

Homestay termurah di Sungai Petani dan dapatkan harga serendah rm290 untuk 3 malam.

Promosi....promosi..... rm100 sehari semalam.....

Promosi Bermula pada 15/1/2013 kepada yg berminat nak duduk sini boleh lah tempah awal2..sebelum terlambat...paling murah ni tau.......ooppss...hanya untuk muslim sahaja..

Assalamualaikum semua.....selepas sekian lama meninggalkan blog tak terjaga....skrg ni saya nak buat promosi termurah di sungai petani.... details ... di bawah ya......

  Okey....ni Master Bedroom....dengan design                   cadar bunga bunga....he..he..he...



yg ni plak gambar keseluruhan bilik...oopss..tak seluruh....gambar ni ja yg ada...ada air cond... boleh menyejukkan anda yg kepanasan.....



yg ni plak almari kat dalam master bedroom.....boleh la setakat nak masuk baju untuk sebulan menetap kat sini......

Yang ni plak bilik kat tingkat atas....kat sini takde air cond....ada kipas je.....bilik agak luas...boleh la setakat budak budak nak main main...golek golek.....yg ni...model ni anak saya...model hensem ni....
Okey....yang ni kat tingkat bawah....perabut memang tak ada...kalau satu bas nak bermalam pun boleh...luas seluas-luasnya....
Rumah ni Double storey...ada lagi satu bilik kat tingkat bawah...gambar dah hilang la plak...bilik air ada dua.....satu kat atas dan satu di bawah ( Washing machine disediakan di tingkat bawah)...kawasan kejiranan memang selamat...jiran semua baik baik....

Untuk tempahan boleh hubungi saya   Anie...019-4121275 atau email anie.dwen@yahoo.com... dapatkan harga serendah rm290 untuk 3 malam...

LOKASI:BANDAR PUTERI JAYA
LOKASI YANG STRATEGIK :
-Hospital Metro-Hospital Pantai-Hospital Sultan Abdul Halim
- Berdekatan dengan Lebuhraya Utara Selatan
- Berdekatan dengan Taman Tema Air The Carnival
- Berdekatan dengan Plaza Tol Sungai Petani Selatan/Utara
- Berdekatan dengan institusi pendidikan seperti IKM,UiTM,Kolej 
Komuniti, Sekolah Menengah Sultan Muhamad Jiwa, SMK Teknik Sg Petani dan sebagainya.
- Berdekatan dengan tempat membeli belah seperti Tesco, Giant, Village Mall,KFC, Econsave dll
- Berdekatan dengan tempat-tempat pelancongan yang menarik seperti :
Muzium Arkeologi Lembah Bujang, Tanjung Dawai, Pantai Merdeka, Lubuk Tupah

Saturday, October 1, 2011

Setelah sekian lama




Assalamualaikum semua....hrrmmm dah jadi umah berhantu umah aku ni...dah lama tak update..tak sempat dan malas....asyik update kat fb jer...segan nak wat keja 2x...kalau u alls nak cuci 2 mata singgah la kat fb yer...dah update kat sebelah tu fb badge....
Dah alang alang wat n3 ni...aku pun nak tunjuk la latest punya my painting....layanzz...

Friday, June 3, 2011

Pink Vintage Giveaway

yahooo....pink vintage buat ga....hadiahnya memang menarik...anda pasti tertarik....
apa lagi jom la join..... nak join click kat sini noo.... http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/

1st prize: 8x12 inci



2nd prize: 6x12 inci



3rd prize: 6x6 inci






syarat2 WAJIB yg mesti dipatuhi oleh setiap blogger:
1. jadi follower pink vintage di blog ini DONE
2. add link http://pinkcraftheaven2.blogspot.com/ di blog list anda DONE
3. tag 5 org yg anda kenali utk join GA ni DONE
4. tinggalkan jejak di ENTRY ini SAHAJA.. shoutbox tak aci k? WAJIB tinggalkan link entry GA yg anda buat di blog anda..baru senang sy nak buat spot check .. ;p DONE

semoga berjaya :)

tarikh tutup smpi end of June 2011..

*** semua syarat2 wajib kat atas mestilah complete.. maknanya ada 4 homeworks..kegagalan utk berbuat demikian bole menyebabkan anda tersingkir dr peserta GA. tq :)

ni nak tag kat ramai kawan kawan yg seperti berikut.... walaupun sifu minta 5 ja..tapi sbb sifu punya pasal...jenuh cari nak cukupkan 10...

1. http://bluepinkiey.blogspot.com/
2. http://www.comelz.blogspot.com/
3. http://www.wilkyz.blogspot.com/
4. http://bellamuslim.blogspot.com/
5. http://nenaoalhambra.blogspot.com/
6. http://kebayakiosk.blogspot.com/
7. http://izzasensei.blogspot.com/
8. http://my-exora.blogspot.com/
9. http://smallgirlcrying.blogspot.com/
10. http://azurarahman.blogspot.com/